Sunday, September 26, 2010

aahhhhh, tak suke!!

aku tak tahu lah ape yang berlaku.. yang penting pas aku rase malas nak bukak buku lagi.. on laptop..online.. just keep this quotation in myself...
"quality not quantity..." malas study banyak sangat kalau mase yang aku habiskan tak same dengan ape yang aku dapat.. hahaha... eh guys, nah nak tunjuk buah hati bewajah baru...


akibat bosan dengan wajah lame.. inilah hasilnye..suke giler coz sayang yang beli...^_^

tengah2 blogwalking, tetibe aku pengumuman,,
biiippp...bbiiipppp....
"perhatian, nak buat fogging ni oi..."
(ginilah kot? mane aku tahu, tak clear...) hahaha
haish.. malas la nak turun....
tapi alang2 nak p kafe...

benda yang wajib ade mase fogging...

antara view yang aku snap.. hahaha..gilo~

ni mase aku dah naik atas...

aku tertanya2 dan agak berang dengan perlakuan mereka walaupon mereka melakukan perkara yang benor...sesak la weh.. buat terus banyak sekali.. ish.. sampai saat ini a.k.a hampir setengah jam yang lalu, bau petrol diesel masih ade dalam bilik aku...

p/s: aku tak suka asap fogging yang buat semak jek kat blok...





No comments: