Tuesday, August 17, 2010

toilet..

hm.. oleh kerana broadband teman dah boleh gune,
maka teman nak lew jugak mengupdate blog teman yang tak femes nih..
haih, teman ni suke bebenor la coz beruk teman da ok..
puas teman gaduh2 ngan maxis gak...
akhirnye maxis mengalah..
pueh ati teman..
mane2 readers yang nak tahu bakpe teman kate gini,
refer la kat entry bawah..

ha..
ni la teman tetiba nak cakap pasal toilet..
sejak menjadi senior ni.. banyak la jugak\teman menengok2 kawasan upm..
maknenye teman nak cakap pasal toilet upm la...
hem..
lain tempat, lain le gaye toiletnye..bakpe?


  1. kat institut teknologi ape erk? tapi yang orang panggil tempat ni itma...(antara tempat feveret teman nak melepak2)
  2. kat fak.ekonomi..(Allahuakbar... xsenonoh la tempat ni..nak lepas hajat pon xde selera)
  3. kat DKAP..(ni kalau da tak tahan sangat jek teman p.. hak3...)
  4. kat library..(ofcoz la best.. hahahamenarik yea.. pade student upm, moh la ke toilet library.. hak3)
  5. kat kolej..(dah sememstinye ok2 jek...)
ni la antara tempat yang teman boleh bagi tahu..
yang lain tak sempat lak teman nak observe..
kalau2 nak melepas hajat, tempat2 ni la korang
boleh nilai nak p yang mane satu..lalala~

 

p/s: ak tahu nape nak post entry ni tapi teman pueh hati dapat meluahkan nye setelah setahun teman observe..hahahahahahahahahaha

3 comments:

totoromalas said...

hoi apsal x cter KEHANCINGAN setiap toilet tu??? wahaha

maria_m0hamadiah said...

haha.. nak sesopan sikit kat blog ni ha...

Eksotika Blogger said...

ko lupe toilet kt dKA ngan B tuh..perghhh class beb~