Thursday, August 26, 2010

MENYESAL?

Baru bape jam aku post entry yang kat bawah ni, tapi aku dah ade rase bersalah pada die.. agak berdosa sebenarnya.. tapi kenapa erk kau sesuka hati jek buat kat aku camtu erk? hahaha klaka la.. orang bagai nak giler menyakitkan hati aku, aku chill.. tapi bila aku buat kat orang cepat jek aku rase bersalah..


tolonglah Mariatul, jangan bagi orang buat sesuka hati jek kat kau..
biar die tahu yang kau bukan lemah dan perlu jage hati die semata2..
blah, aku taknak buat dosa kat kau lagi dan care terbaik, blah or jangan cakap pape ngan aku. S**t!




nota kaki: aku suke tengok kau moody tak tentu hala bila kau bengang dengan aku. 


No comments: