Monday, August 30, 2010

encik kimia dan sekutunya...

ouh, bile manngenangkan kimia,
aku akan rase down giler.. tolonglah paham aku, aku sepatutnya suke subjek ni, tapi disebabkan sekutunya yang melampau dalam erti kata lain yng membunuh, aku rase benci kot nak p kuliah.. meh aku kenalkan pada korang sapakah sekutunye..



  • pensyarah----> mak aih, giler la.. masuk2 jek kuliah dah bagi soalan pastu tak boleh bincang. masalahnya prof, aku ni dah lupe sume benda2 ni. lagi 1 prof, aku ni major SAINS INSTRUMENTASI ok, bukan major kimia... aku ni mate NOMBOR! mata FIZIK.. kimia tuh aku tak nampak bendanya, pastu dah lupe sume2 tuh.. hahahaha
  • demo experiment---> adoi, ni lagi 1 mamat yang menyakitkan hati aku.. da la xboleh nak konsider langsung! LANGSUNG!!! markah kedekut. alahai abang karipap+roti canai, tolonglah.. kiteorang ni bukan macam kau.. dah hebat.. aku tetiba rindu giler kat ABE!!!! ABE yang baik hati dan langsung tak berkira dengan markah.. btw, bukannye ko dapat pape pun kalau kedekut markah ngan aku dan kengkawan aku nih...
  • lab assistant---> makcik yang aku gelar sebagai MURAI.COM.. oh, tolonglah, tiap kali die ade, aku rase tak boleh nak buat experiment, dalah menyemak, tambah plak dengan mulut yang tak boleh nak berhenti membebel.. ade jek yang aku ngan kengkawan aku ni salah.. tolongla, ko buat jek keje ko.. and SHUT UP!!


mereka bertiga ni dah cukup buat korum yang lengkap dalam menghancurkan hidup dan kesukaan aku terhadap kimia.. lain benar rase belajar kimia dengan FUN mase kat MATRIKULASI dulu berbanding keadaan yang amat sangat TERTEKAN kat UPM nih.. ouh kimia, maafkan aku...

p/s: AAAARRGGHHHH


No comments: