Tuesday, July 20, 2010

wtf gurl!!

hai readers...
hari ni macam2 mud aku ade.. pagi2 dalam 7.40 pagi aku da kuar bilik...
ahhh..susahnye nak bangun pagi...
pagi2 da jumpe analog..
bla bla bla lecturer bebel...
aku nak kate paham, tak la paham sepenuhnya...
tapi takla xpaham2..hehehe
then makn nasi ayam kat belakang library..uhhhh....xsedap!!!

berkejar ke lab kimia..
partner aku fatin nabila binti mohamad hanafi..
sape tah.. baru jek kenal..hahaha
buat lab takla teruk mane..tapi bergambor jek lebih..
pantang tengok lens kamera hp..
laju jek..
dan2 la ade jek yang nak jalan kat belakang enterframe...

pastu kelas elektromagnet..
sempat gak aku tido.. time tido ok!
bukan salah aku..
2-4..normalla..hahaha
abes jek kelas..
malas nk balik bilik..tunggu kelas tamil..\
ingin aku tekankan, oral untuk tamil aku dapt A + ok!!
budak india pun tak dapt..hahaha
riak jap aku..
hehe..

pas tamil..p makan..
teman yus ngan ema buka..
besela..magrib ramai kot orang makan..
aku plak xde kusi..
then, dari jauh aku nampak fatin ngan diyana tarik kerusi..
aku pon p la menyendeng kat tempat tu..

"ade orang tak kat sini?"
"ade!"...
"tapi ambikla yang ni.." sambil tunjuk jari
kat membe depan dia..kate membe sorang lagi...
tapi u noe what? pompuan tu letak beg dan peluk erat2 kat kusi sebelah tu.. sambil bebel pe tah..
yang aku dengar dia kate xboleh..
syial!! ko ingat kusi tu ade name bapak ko ke?
aku pon blah...
sampai die blah aku tengok kusi yang dia kate ade orang tu
xde pon orang duduk..
perghhh!.sengalla... hati aku bengkak jek...
aku bebel jek...
hati panas!

p/s: jangan ingat kusi tu ko punye ok...
cakap baik2 ar beb..

2 comments:

totoromalas said...

memang nak kenalah minah sial tu... kalau boleh bagi pelempang mesti bez kan...

maria_m0hamadiah said...

tahu xpe.. geram seyh bile ingat muke dia tuh...