Tuesday, July 13, 2010

perlu ke...

1 day, aku kenal sorang mamat ni..
nice, i like him...
aku borak ngan dia macam da lama kenal,
walhal aku xpenah jumpe pun...
dia seorang kawan yang aku rase baik...
i day, dia komen...


"awak, tanyela **** pasal kite.."
"kenapa? tanye pe?"
"tanye jela...."
"nanti la..pasal pe nak tanye...?"
"kite nak jumpe awak, tapi xboleh la..."
"kenapa?"
"coz tu kite suh awak tanye... tanye ea.."


aku buat xlayan jek la...
ape jadahnye aku nak tahu sangat pasal dia...


ok, conference aku berjalan lancar lepas tu..
but aku tertanye2 gak pe benda yang dia nak aku tahu...
1day, aku chat dengan dia..


"salam.."
"salam...nape?"
"tetibe kite nak tahu, ape benda yang awak nak sangat kite tahu?"
"kite penatla awak, kite kan da bagitahu?"
aik, bile plak dia bagitahu....
"takla, mane ade awak bagitahu kite.."
"bla bla bla bla bla..."


aku tak sampai hati plak nak gitau ape
yang die story mory kat aku..
aku simpati, but aku rase
care dia treat aku salah..


dan


aku tak suke dia..
just a fren, aku nak tahu pe masalah dia...
last sekali dia cakap
"ok la awak, kite nak tido, jangan tanye lagi"
kan dia gak sebok nak aku tahu..
nape dia cakap camtu..
sampai hati dia...
hum...
manusia...
confuse aku...
















p/s: aku xnak tahu da....



No comments: