Sunday, June 27, 2010

alahai pompuan sengal

Baru2 ni..
Act, takla baru sangat pon kan...
Aku temankan sepupu aku p kawin...
Eh., pesal cam bangang jek ayat aku..
Bukan teman la...
P majlis kawin dia...
Pesal plak nak teman2...
Hahaha
Well, bukan ni masalh yang aku nak citer...

Before that, aku nak kenalkan sepupu aku..
Mase cuti sem 1 dulu, kan aku penah nak keje..
Ala.. yang kat jusco tapi sari jek coz tak tahan ngan
Supervisor yang mulut cam cilanat tuh...
Haa... beliau la yang merekemen kan aku keje kat situ...
Baikkan..
Tapi sayang, aku yang blah camtuh jek...
Peduli pe aku...hahaha

===========================
“macam kenal pompuan ni..”
Dalam hati aku la...
Mane aku jumpe erk...
Ok, aku pon lupekan la...
Just layan dia macam bese dikalangan sedara mara aku...
Senyum tak lepas..
Peh.. memang lawa pompuan ni...
Rambut lurus jek..
Mandi, makan..solek kat umah makcik aku...
Macam2 la...
So, aku just layan as tetamu jek...
===================================
Buat kali pertamanya aku
Dijemput makan kat meja makan berdamai..
Memula cam memalu jek..
Tapi bila da ramai orang blah dari meja tuh,
Aku dengan bangga melahap semua..
Perghhh.. best wa cakap lu....
Tak sesia aku pepenat pegang hantaran buah2an
Untuk pihak pompuan tengah panas
Dan ditambah berat nak mampus...
Hahahaha
Dapat gak aku melantak makanan yang best2...
Burukkan perangai?
Peduli pe aku...hahahaha
=========================================
Dia still senyum..
Layan aku baik giler...
Sikit2senyum...
Borak2..
Lembut jek cakap...
Baiknye kakak ni..dalam hati aku....
===========================================
Da masuk kete nak balik...
“DAMN!!! Shit la kan... pompuan tu supervisor yang mulut
Cam hanjing tu la”
Patut la baik nak mampos..
For sure di ingat aku as a gurl yang dia penah maki....
Sial la kan aku tak ingat...
Kalau tak kena da pompuan tu..
Mane nak ingat..
Dah mase keje pakai tudung dowh...
Ah...dlam perjalanan aku menyesal tak sudah..
Yela..kene plak dalam kerabat aku kan..
Sekarang, aku nak kena ingat mane2 muke yang penah maki aku...
So that aku boleh buat dia rase ape yang aku rase...

p/s:sengal...maaf, bahasa yang digunakan memang melampau.. but, i noe u noe me...hehehehe

2 comments:

Shreko said...

dendam kesumat tu! cmon!!

maria_m0hamadiah said...

shrek: gile menghasut kate2 mu itu.. hahahahaha