Friday, April 16, 2010

my daddy...

diam tak diam..
da lame abah sakit..
dalam setahun lebih da..dari aku belum abis matrik samapi 
aku da nak abes semester 2 kat upm neh...
i'm proud of my mum..
mak sangat tabah dan kuat..
aku pon kadang2 rase macam putus asa tengok abah sakit..

the 1 thing that yang aku amat sedar sekarang...
my family sangat rapat sekarang..
masing2 berlumba nak bahagiakan my parent..
nak buat mak dan abah lupekan sekejap ape yang dorang 
rase..
penat, letih dan berputus asa...
but,
sekarang aku amat2 rapat ngan mak dan abah..
they gives me a lot of spirit..
sebelum study, aku akan kol mak..
sangat semangat nak study!!.=)

dulu aku sangat takut nak cakap dan berborak ngan abah..
apetah lagi nak manje2..
tapi tu dulu..
sekarang i'm share everything with my parent..
and they now who i'n lovin;' now...
hm... alhmadulillah,,
jadi betulla..
setiap peristiwa ade hikmah..
thanks Allah..=)

p/s: kadangkala happy, tapi bukan bermaksud kesedihan tu da hilang..
ianya still ade tapi kite kena pandai sorokkan..
dan kongsi kebahagiaan tuh bersama2...

3 comments:

디야나 said...

o.O,,, patutla...
tabah ek atul..
smoge ayah ko cpt smbuh~

i'm mashitah said...

family first!
that thing sy pegang dr dulu smpi skrg...maklumla,xde bf....i lap u too kakak!

maria_m0hamadiah said...

diyana: thanks ya..=)
kakak masi: yup.. they always first!! lap2 you..hahahaha