Wednesday, March 17, 2010

misi....impossible?????

sebelum tu, aku nak bagitau sume readers, aku da de menatang sebelah aku ni....
thanks to ema dan arip..korang nak gak jalan ngan aku even 
malu kan aku pegang benda alah ni..
 tapi aku peduli ape..hahahahaha
lagipun aku nak benda ni da lame..
ema dan arip da tau yang aku dari kecik xpenah ade bear sendiri ok...
nasib baik ade pakwe.. kalau xde, xde la bear aku tu,, huhu~~
simpatinye....
aku beli benda ni mase otw balik dari fakulti ke kolej..
JALAN KAKI...


yeah... now aku ade misi aku yang tersendiri...
ok..ade misi mesti ade visi kan??
visi aku??
 nak menjaga berat badan,. kalau boleh biarlah kurus sikit..hahaha
tapi kalau mantain macam ni pon alhamdulillah.. coz aku suka aku yang sekarang,.
yang penting x susah macam dulu nak caru baju.. hik3...
misi aku?? nak rajin2 berjalan dan exercise..
aku buat ni berteman ok.. 
ade ema dan arip yang setia ikut aku p mane2...
coz dorang pun ade misi dan visi macam aku...

1. kalau xde kelas mgm malam, aku akan pastikan balik 
ke kolej BERJALAN KAKI...
2. setiap petang khamis... aku akan BERJOGGING dengan rakan seperjuangan...
3. oh nooo.... nafsu makan still ade...but,
 aku akan pastikan exercise yang aku buat, setimpal dengan ape yang aku makan...

ok,, korang rase impossible ke???
hahaha.. aku akan berusaha.. in 1 year from now..
aku akan jadi kurus... bergaya dan sebagainya... hehehehe=)

p/s: aku+ema+arip = kurus....secara sihat..=)

5 comments:

i'm mashitah said...

bagus!jadi.....marilah beli DANCE MAT!!!!!!!!!

maria_m0hamadiah said...

huhu~ malas nak beli.. nanti saye malas nak jalan kaki.. lagi pun boleh cuci2 mate melihat lelaki gagah kat kmr nun..hahahaha

totoromalas said...

tp bez kot ada dance mat... aku pon igt nk beli satu. tp cam mhl...

Siti Rahmah Binti Bahrom said...

ahaha... nsib byk name aku dgn arip terselit2 :D

maria_m0hamadiah said...

totoromalas: yeah..salah satu sebab malas nak beli dance mat...
ema: hahaha sebabtu aku suruh ko bace... hik3..