Friday, March 26, 2010

gelisah aku bersebab...

today i'm miss aris soooo much!!
xtau la kenapa..
sumpah aku rase nak bermanje jek ngan dia..
( pade yang nak kate aku gedik or what.. anda xdialukan komenn...)
humm pagi2 aku pakse dia mesej ngan aku...
even dia da msuk tempat keje,,,
aku nak jugak even actually aku da masuk kelas..
i need him..'
really need himm...
bila dia mesej jek, i hope that he'll mesej me 4 a long time...
dia balik awal...5.30 da mesej..
aku happy giler!! yang teramat..
coz rindu macam nak mati ni, aku rase macam nak cancel
pegi pd sabtu ni...
nak pegi ni.. nak jumpe dia...


pastu dia mesej say that..
dia nak gerak gi Negeri 9...
umah membe dia nak buat keje kawin..
hummm berat hati..
sangat dan amat..
rase macam nak  kate..
" sayang,, jangan pergi!!!!"
but xkan aku nak halang ape yang dia nak buat
i noe who i am...


DAN AKU MEMBIARKAN DIA PERGI...
dan aku try gak la kol dia..
coz 3jam xpon mesej2 aku.. dala da malam..
humm
aku kol xdapt..
tetiba aku rase xsedap ati..=(
tapi aku doa banyak2 supaya dia selamat...
pastu dia mesej and kol aku..
patutla aku xsedap ati..
ade member dia yang kemalangan..
alhamdulillah semua selamat dan aku bersyukur..
sekurang2nya aku masih ade dia untuk aku semangat hidup..
i love him so much damn...

p/s: no need any comment coz i'll noe ur feedback... tq...

No comments: