Tuesday, February 2, 2010

SABTU lalu....


Haha... hari ini sangat menyeronokkan....
Pada seseiape yang xnak bace...stop it la.. kang de plak yang ko nak tambah criter....
1st of all, aku nak ucap tahniah pada bas suasanan edaran dan bas upm yang berkhidmat tai...
On time!!!
Hari ini dalam sejarah...hehehe
Da lame xdating ngn tersayang,,,=)
Very good day dear...
Jumpe ida ngan fariz...mereka sangat romantic!!!
Saye suka....
Pade yang xsuke.... get lost!!!
Pantang tengok orang bahagia....hehhe...ops!!!
Saye sekrang da jadi jahat...
Da alang2 orang mengata kan... go on...
Hummm tengok wayang...
Pe tah..ultimate soldier: new beginning kot....
Gitu la bunyi nyek....
Orang dok tengok, aku dengor sayang aku citer...
Al maklumlah,, die salu donload cite bawu,,.
Payah sangat nak ajak tenok wayang skarang....
Kan sayang???? =)
Hum...sangat hepy.. ida sengal skrang... cakap xnak berenti..
Abisla ko fariz... kena tadah tinge jekla dengor sore sayang ko yang
Xreti diam tuh... hehehehe
Alhamdulillah.. umur aku masih panjng...
Ade ke kain aku tersangkut kat escalator????
Omg!!!!! Aku terus teringat FINAL DESTINATION!!
Aku tarik kuat2... xkire la koyak ke pe ke....
Tapi aku memang trauma nak pakai baju kurung kat shopping kompleks lagi....
Pada fariz dan ida...
Semoga berbahagia... suke korang bersame...=)
Pada kesayangan ku...
U’re always in mylife....
No body can love me like you...
Dun care bout people says...
Thanks for all of u..
Make me very comfort with u...=)

p/s: xpayah jeles la erk...bia la orang nak bahagia.... ko jangan sibuk....
xpayah buat cerita lagi la... aku da cerita... dan aku benci kau seumur hidup aku lepas ni.. sory... hahaha..perlu ke sory tu... xpayah kot... tarik balik la.... huhu~

5 comments:

miss asnida hani said...

=))))))))))
tengs beb support us..

totoromalas said...

agak menyampah la membaca entry ko ni tp xpelah, asal ko bahagia sudah...

miss asnida hani said...

omg2!!!
name aku ade dlm ni..love u..<3

Siti Rahmah Binti Bahrom said...

atul, ko tipu kan? kan?... ko bukan naik eskulater, ko naik tgge batu cave kan? kan? ko bkn paki baju kurung, ko pakai sari kan? kan? kain ko bukan tsekat dkt eskulater, terpijak2 kan masa naik tangge kan? kan? ahahahha.....

maria_m0hamadiah said...

ida: hahaha.terpakse kotahu... hahahaha
\ema: xla.. aku pakai baju kurung....
totoro...menyampah:: hehehe like i care...=p