Friday, February 12, 2010

phone strap baru...=)


benda alah ni aku hilangkan....
tapi sebenarnye bukan secara sengaja... tapi x...=(
sedih giler kot...
maklumlah.. ade pasangan dia.. tapi wane kuning...

cerita start mase aku nak balik dari kelas mgm...
aku memang bengang nak tunggu bas kalau malam...
so, malam tu, mase aku keluar kelas, ade bas kolej lalu...
so, dengan penuh ghairah aku lari macam nak giler...
maklumla... malas seyh nak tunggu...hahahaha
naik2, kena sound ngan pakcik bas... 
tau pe pakcik tu kate??
"ni pehal ni lari macam kena histeria??"...
hahahaha...
act, kate2 ni, bukan ditujukan untuk aku.. tapi pada dak2 laki...
mau x histeria...
lari sambil jerit2...hahahaha

naik jek bas, aku rase phone aku ringan semacam jek...
waaaa.....phone strap aku hilang...=(
balik terus ngadu kat aris...=)
hehehe..aris x marah.. dia kate, nanti kite beli baru...
yeyeyeye... da dapat pon...=)
ni!!!!!
comel kan...=)
hehehe.. nanti nak hilangkan lagi la...
nanti dapat lagi comel...=)

p/s: tunggu hp elok baru boleh nak pakai.. sayang lol....=)

5 comments:

λ””μ•Όλ‚˜ said...

hahaha....

aris nk gk...hahah




p/s:
ak nk nyibuk~

Siti Rahmah Binti Bahrom said...
This comment has been removed by the author.
maria_m0hamadiah said...

diyana: hahahaha yelah... nanti aku bagitau aris,,,=)

ema: ala.. nanti2 la...hehehehe

i'm mashitah said...

nanti sy nk curik la....
(ssh2 je suami sy beli utk kamu ye)

maria_m0hamadiah said...

haha.. kakak masi pasan meyh~