Thursday, January 14, 2010


 Salam...
Rasenye macam dah lame jek x update blog ni..bukan xnak...
Tapi macam bz jek.... banyak citer sebenarnya..
Hehe.. ok, actually aktiviti pertama yang best adelah lawatan ke pasar malam sri serdang....
Haha..macam best jek bunyi...giler gempak...hahaha
Memang best pon... ditemani gelak tawa mereka...huhu~(memang mereka yang sibuk suruh saye masukkan cerita dan gambar mereka dakam blog saye)...(sibuk jek kan?)
Hmmm berikut adalh gambar mereka....



 


Dala lawatan kepasar malam, kena pulak buat report..(dr.param,u owe me ahhhh) dala reject repot 1st( nak marah da besar!!!) huhu.. memang saje kan....
Tapi ok kot, rase macam nak pegi tiap2 minggu..(kopak aku..)
Pada arip,afiq,daus,shrek,kamil,fatin,syahmi...harap2 bergalaklah kalian kerana name kalian telah di mentioned kan oleh saye di blog saye yang glamour ni....

p/s: jage ko pakcik jual nasi ayam... ayam ko mentah.. aku balik lapo ko tahu???


( aku tahu ko tak peduli pon...)




5 comments:

totoromalas said...

hahahar... akhirnye ko post jugak kat blog ko lwtn ke psr mlm ni eh...

LoLLiPoP aDiOLux said...

haha8 menci la g pasar malam bukan nak ajak aq

maria_m0hamadiah said...

totoromalas.... haha...btw, see the leg la... penat aku tukar template jek an...=p

lollipop.. ala, pasar malam untuk kelas mgm.. sem depan mko g erk...=)

LoLLiPoP aDiOLux said...

sem depan ntah aq wujud ntah tidak..hehuuu

maria_m0hamadiah said...

alala... jangan la cenggitu...