Wednesday, December 16, 2009

cerita seorang aku....

hmm sekejap jek rasenye cuti...
sekarang da nak balik.. ikutkan azam aku, aku nak jadi yang lebih baik untuk sume orang... yang paling penting aku nak perbaiki result aku yang hampeh... wish me luck ya!!!!

aku dilema.. nak balik...
tapi aku mesti terfikirkan mak aku yang bertungkus lumus kat umah... ntah la...
ade ad2k2 macam tak boleh  nak harapkan pape...
ade aku dengar, ramai betulo kate yang kalau aku balik,
mak aku boleh rileks cket..
and now...
i noe what its mean...
aku rase kalau tak ade aku,
mak aku mesti sangat penat...
dan mase balik ni, aku ade kemas banyak sudutkat umah aku...
rase macam lapang jek... hehehe
dapat la nak menghappykan diri mak aku walau x byak..
hope aku bole la nak meringankan beban mak aku yang kat umah...

mane nak jage aapak aku yang sakit, nak jage kedai... huh!!
aku pon x mampu nak buat..
aku banyak mengeluh jek...
macam mane la aku yang muda ni x sekuat die..
sumpah!! i'm proud of her....
tahnks mum....

No comments: