Tuesday, November 3, 2009

weee....~

hari ni da 3 nov...
minggu depan da nak balik...
ops...
my dad birthday.. tak tahu la nak bagi ape..
aku tahu bapak aku x kisah kiteorang adik-beradik bagi hadiah atau tak.. tapi yang penting kiteorang ingat hari lahir dia...
ingat nak buat something yang istimewa untuk dia...
nak pos kan kad hari lahir jumaat ni.. n sampai pada isnin..
on his birthday!!!
wish that my plan will go on smoothly...
but,
aku bimbang dia xsuka.. so, aku rase macam xbersemangat nak buat..
xpela, sebagai anak, aku just nak buat dia rase sikit happy...
sekarang da la dia sakit,,
hummm..
xtaw da nak cakap pe...
OUT...

No comments: