Saturday, November 7, 2009

mencari ketenangan jiwa di....

harini aku kuar lagi.. walaupun aku tahu ape yang ade kat mines ni xlah sehebat mid dan sebagainye, aku tetap nak pergi jugak.. ape yang ade????
>aku boleh online walaupun hanya dengan 1 air pepsi di kfc dan melepak sesuka hati macam bapak aku punye wifi...
>mencuci mata.. ops.. maaf yea sayang...=)
>menonton wayang... hummm thinking so many times... mines xbanyak citer...
>nak main boling.. tapi takut longkang tu gelakkan aku....
>beli baju... hum, nanti la  bila da keje...
alahai.. keje x seberapa, nak beli barang banyak benor...macam manager...

kali ni aku pergi ngan rumet..
itu pun sebab kiteorang da boring melihat muka diantara satu dan yang lainnya..
(giler ah ayat nye.. lalalala)




humm.. missing someone...
kla, nak p tengok wayang...hehe.. bestnye harini....
sape nak join, len kali bagi nama, no tepon, nanti bole join kelab aku k..
OUT

1 comment:

awi_comey said...

emmmmmm nk ikut.....best nye...=)
jge dri yea.....