Thursday, November 5, 2009

bla bla bla....


Hum, aritu member aku dari intec datang,
Sape lagi kalau bukan budak comot...
Asnida hani..
Dia member aku mase sekolah rendah sampai menengah.. tapi ops,
Dari darjah 5-tingkatan 2..
Dulu dia ni ceti kelas.. tau nak mintak duit jek...
Dengan suara yang ala2 teletubies,
“wei, bayar duit kelas sekarang!!”
Hahaha..
Aku pun naik takut.. agak ar.. suara buat orang gelak..
Lagi2 mase kenal dia...
Wakakaka...
Aku pon ambik mase nak kenal dengan dia..
Da lame benor, baru jadi baik ngan dia...
Borink la citer pasal dia...
(coz dia citer pasal aku pon cket jugak...)

Aku da nak abis exam...
Minggu depan bnak balik..
nak keje2!!!
Nak kumpul duit...
Bayar pape yang patut semester depan..
Baki is handphone baru!!!
Hahaha..
Lame da mengidam nak beli hp baru...
Sayang r loan aku.

mak aku kata buat belajar...
jadi sebagai anak yang agak baik.. aku mengikut kata2nya..


3 comments:

miss asnida hani said...

jahat3!!!
mane ade budak comot...aku kan comel~~
hhahahahhah

miss asnida hani said...

ok..sgt jahat ea..aku x comot..aku comel la..no doubt k..haha!..
eleh..poyos la..aku leyak pic aku and ko as profile picture taw...x bangge ke??

maria_m0hamadiah said...

masalhye an.. aku yang comel...
hahaha..
bangga.. orang tau aku lagi cantik dari ko.. hahaha